upinthestar

Direktlänk till inlägg 13 december 2011

underbart som vanligt

Av Tilda - 13 december 2011 20:31

Heeej alla goa människor


Sitter här och dricker örtte och vet inte riktigt hur det smakar , kan inte sätta fingret på vad det smakar eller om det ens smakar något. haha det är inte lätt.

Tråk kursen som ja trodde var ännu tråkigare än vad jag kunnat föreställa mig. Fy fan. Men det är bara och bita ihop och se det positiva. Det är snart jul och min man kommer hem om exakt tio dagar. Nu blir det nedräkning så in i till han kommer.

Helgen med mina brudar blev som jag kunde tänka mig. Bästa på länge. Sjukt härligt o träffa dom igen. Lördagen hängde vi på stan o sedan blev det hem till mig och blanda drinkar. Underbar kväll o sedan hamnade vi på Pluto vilket var riktigt himla roligt ! Bra musik hela kvällen så vi körde stenhårt ;) 

Och ja ja hade träningsverk dagen efter kände ja på kvällen sen haha det är bra gjort tycker ja , då dansade vi.

Riktigt rolig och välbehövlig helg. :D


Ni är bästaste ! Tack för att jag har er <3


Som vanligt tog vi inga bilder, men ja är inte förvånad haha

Har kommit igång med träningen ialf. Inte så att ja inte gjort något under praktiken har faktist cyklat så det är ju bra men har ärligt talat inte vågat ge mig ut när ja slutar fyra tycker det är lite läskigt i skogen. Men nu har ja kommit på en annan runda som ja ska använda när det blir för sent för att ge sig ut i skogen. Där är det ialf bilar och hus o sånt där som finns men inga rödljus bara ett övergångsställe så ja tror det kan bli perfekt. 

Kör ordnetligt ialf 7,5 km varje gång så de blir bra. Imorgon blir det en löprunda, hoppas ja inte bryter mina ben haha det är snor halt på visa ställen ute i skogen. Men ja får ju träna balansen ;)


Så där ja . Imorgon blir det skolan sedan är det ledigt resten av veckan. Helgen blir lugn o sedan nästa helg kommer min man hem och ja åker hem till mamma över hela jul och nyår. Ska bli mysigt. Lite längre tid, behöver inte känna mig så stressad. 

Men det var nig allt för mig för tillfället.

Ha det bäst


Bye Bye 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tilda - 20 december 2013 14:33

  Sådär, där är lägenheten uppsagd och adressen ändrad. Som man längtat efter denna dag men ändå känns de lite sorgligt. Nu ska vi ta oss igenom julen sedan blir de att packa ihop allt och flytta till mamma!               ...

Av Tilda - 16 december 2013 18:31

 

Av Tilda - 5 december 2013 22:00

  Denna mannen! Så mycket respekt och en sån människa. Ryser när jag tänker på att han nu inte längre finns hos oss.  Må du vila i frid och att vi alla mäniskor försöker leva upp till hans standard.                       ...

Av Tilda - 2 december 2013 22:15

   

Av Tilda - 1 december 2013 22:15

     

Ovido - Quiz & Flashcards