upinthestar

Alla inlägg den 18 juli 2011

Av Tilda - 18 juli 2011 20:39

Heeej alla !

Nu va det ett jävla bra tag sen man skrev något alls liksom , så vad har hänt ? Allt jävla möjligt haha ursäkta att ja svär! fult gjort..

Ialf jaha en vecka på cypern , en vecka på Peace & Love , träff med både veronika dessi o jossi ! Underbart ; Dessi har fått ett eget får som heter bä därav min rubrik haha så himla gulligt . Becka sitter uppe i Sunne ! Ska försöka så snart som möjligt hälsa på henne men ja har då inga pengar alls förens i slutet av augusti .. lite surt men dom pengarna ja jar måste sparas till hyran så de suger ! Men för fan nästa sommar blire jobba som faaaan ! Kankse en tur till Norge med frillan .. de skulle inte va så dumt ! Så sjukt segt att inte ha några pengar alls att röra sig med ..

Men men just nu i mitt liv är det lite deppigt , måste ja ju säga Sara är fortfarande kvar i Cypern o Veronika åkte nyss bort i en vecka :( haha men  har ju en 20 års fest att se framemot på lördag o imorgon åker ja till Västerås med pappa o hämtar klääder o  massa sånt där roligt . Får inte glömma ridgrejerna för har fixat en sköthäst så nu har ja nått att roa mig med resten av sommaren . Sen blire ju massa roligt plugg med !

Men eftersom sommaren typ är slut så gör de ju inte alls så himla mkt! .

Jag hade tänkt lägga upp lite bilder o va lite roligare sådär men har nyss rensat hela datorn så de finns ingenting  roligt alls . Jaja ni får väl vänta med det o sen kommer de komma mera ! hihi

 SARA KOM HEM ! Veronika med !! <3 ialf


Ha det så bra så hörs vi !

Bye Bye

Ovido - Quiz & Flashcards