upinthestar

Alla inlägg den 25 juli 2011

Av Tilda - 25 juli 2011 14:13

Heeeej alla !

Snaart så , denna vecka kvar sen kan man bli människa igen !  Inte lätt men de är bara o kämpa på så ska ni se att det går .


Ikväll blir det SKYPE med SARA . Underbart ! Det var längesedan nu o snart så är hon hemma här hos mig igen o då blir det kaooos ! ; SARA : ja sparar spriten tills du kommer haha ! ;


I lördags så var ja hemma hos Emma på 20 års fest ! Riktigt roligt måste ja säga att det var! Roligt o träffa Emma o Sofia igen o en hel del roligt folk va där oxå! Kul kväll helt enkelt ! Emma ; När du fyller år på riktigt så tar vi en fika eller nått sånt !

Ja bjuder ofc ;


Sorg åt Norge så klart ! Hemskt det som hände men måste bli lite fundersam på hur folk beter sig igentiligen , eller mer reagerar . Kan inte direkt vara någon nyhet om bombdåd o terrorism men oj nu när det hände i ett grannland så bryr man sig så otrligt mycket mer, konstigt att det ska behöva vara så igentligen en sådan här händelse är lika hemsk vart än i världen den händer. Men när det inte är så nära så blir det inte alls lika aktuellt att bry sig så mycket . Men nu när det kan vara så att Sverige faktist ocå kan drabbas blir man helt plötsligt medveten om det.

Ibland blir ja så trött på folk faktist , Man lever i sin egen lilla bubbla o bryr sig inte mer än man måste.

Jaja .. Mänskligheten lever över sina begränsningar


Men nu ska vi inte deppa ihop bättre o göra de man själv kan än ingenting alls.


Vad har ja mer o berätta om ?  Hmm jaa just nu finns det inte så mkt mer ja villdela med mig av så vi får väl höööras !

Bye Bye

Ovido - Quiz & Flashcards