upinthestar

Alla inlägg den 9 januari 2011

Av Tilda - 9 januari 2011 18:49

   Nu är det så att ja är jävligt trött på snö , is , regn, kallt o vintern överhuvudtaget! Men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge som man brukar säga haha, känns lite jobbigt bara .

Jaaa idag behövde ja inte sova sjääälv , me like that. Vi vakna upp vid halv tolv kankse  o bara tog det lugnt , Han är bara så allmänt gullig så de helt sjukt snacka om att få mig att må bra hiihi :)

När han åkt hem så blev det att övningsköra wohoo !  Nu känns det som ja kan komma någonstans med det där himla envisa o jobbiga körkortet haha ja behöver det !  Skönt att bror kan köra oxå så man får lite motivation.

Idag körde ja o mamma till vivalla då o sen börja ja köra lite medans vi vänta på pappa o bröderna , Va halt som tusan där men vi tog de lugnt körde omkring i tio minuter sen så kom dom o vi bytte bil. Ja körde runt lite med farmors bil o kände in den lite sen drog vi iväg haha pappa hade nog redan planerat vart vi skulle för ut på motorvägen blev det haha, läskigt men roligt ! De blåste med, va nervös men de gick skit bra

känner mig riktigt stooolt ! Bara ja håller uppe att köra nu så mycket som möjligt så ska ja snart ha körkortet :)




Sen åkte vi hem och har inte gått någon promenad idag utan det får bli imoorn ja har så himla ont i mina ben plus att ja inte vill gå när det är så här mörkt!

Denna årstid är så jobbig, man vill inte va ute för sent o man kan inte ut o springa haha om man inte vill bryta benen ! Jaja tålamoood .

Åt kyckling gryta o nu sitter ja bara o ska ha en lugn söndagskväll hade ja tänkt. Läsa lite psykologi kanske de va ett tag sen nu :)

Men ha det så bra så höörs vi!


Bye Bye :)

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards