upinthestar

Alla inlägg den 8 september 2011

Av Tilda - 8 september 2011 18:58

Heeeej alla 

Nu har ja tagit helg ! Kan säga att ja behöver det , har varit riktigt duktig hela veckan . haha Plugget är på topp! Men som sagt imorgon är det dags , Blir utgång i Västerås sen blir det till Örebro på lördag ! Ska bli så in i roligt. 


Ialf är sjukt trött ! Nyss gjort mat o ja fick en matlåda oxå ! Nöjd haha Ja vill bara sova en stund men då kommer ja inte kunna sova inatt, O vill inte sova bort hela dagen imorgon . Skulle behöva gå ner o kolla om det finns tvättid men ja kör en lat variant på det o hoppas på det bästa att det finns imorgon haha 


Har tagit lite väder bilder under veckan som ja ska lägga upp ! Har varit väldigt blandat väder måste ja säga haha Men för det mesta har det varit fint o när det har regnat har ja endå inte behövt gå ut så ja är nöjd.

Ja är nog väldigt himla nöjd med livet för tillfället. Ja det måste ja säga , livet leker o ja flyter inte bara med utan ja är mitt i det hela.

haha uj det ringde på dörren o ja trodde ja skulle dö ! Det ringer aldrig på min dörr så när det väl gör det vet ja inte om ja ska öppna eller inte haha men ja gjorde det ialf o det var ingenfara , bara från hyresgästföreningen !

Ingen fara . . 

Men men nu ska ni få lite bilder så får vi höras vidare ! 



 


 


 


 


 


 


   Trivs så otroligt bra här !


Bye Bye 

Ovido - Quiz & Flashcards