upinthestar

Alla inlägg den 22 september 2011

Av Tilda - 22 september 2011 19:45

Heeej alla ! 


Sådär ja nu är redovisningen gjord idag , Gick bra tyckte jag . Skönt o ha det gjort. Kändes som de bara va något som de lagt in bara för att varva med bara föreläsningar. Tur så var det inte alls så stor uppgift så det var helt okey.

Men Nu är det ialf hela helgen o nästa vecka fram till fredag som de blir tenta plugg, Men är faktist inte alls så himla nervös. Känns som ja greppat det mesta o att det inte är allför komplicerat. Så de känns bra är däremot mer nervös över omtentan i Anatomi delen. USCH säger ja bara , det är alldeles för mkt . Blir helt skadad. MEN tänk positivt. Kan andra klara det så kan ja med! 


Uj trött som stan när ja kom hem så vad tror ni inte ja gör , som vanligt neej ja ska bara vila lite men KAN ja inte fatta att de inte blir lite vila utan man vaknar upp några timmar senare o bara Hej världen och kommer inte kunna sova i natt. Haha samma sak varenda gång.  Man vet att man inte borde men gör det endå. Samma sak när man sitter uppe på kvällen när man vet att man ska upp tidigt.  Endå sitter man uppe haha . Aja livet är inte lätt.


Juste nu har ja fixat bilder på min så snygga man döda man.  RIP säger ja bara . Spartacus blir inte alls detsamma utan dig. 


     


Men man kan inte påstå att han är ful inte. Nej nej MUMS säger ja bara! Eller hur ?!

haha jaa ni . Idag händer nog inte så mycket mer men imorgon blire plugg hela dagen o därefter ska ja träffa Amanda o Anna för lite härligt fredags mys. Blir vin, lax o potatis o massa sinstar wiee spelande! Blir nog en trevlig kväll. Ser ja framemot. Men då måste ja varit duktig i plugget för att förtjäna denna kväll ;) Men de blir nog inga problem haha.


Sådär ja gott folk nu vet ja inte vad mer ja borde ta upp. Så vi hörs


Bye Bye

Ovido - Quiz & Flashcards