upinthestar

Alla inlägg den 19 mars 2012

Av Tilda - 19 mars 2012 20:12

Heeej

Jaa som sagt de har varit helg, men ska se vad ja kommer ihåg;)


Fredag:

Var i skolan på världens mest onödiga förelsning, lite underhållande endå. Men slutade vid tre sedan blev det systemet o därefter hem o fixa. Senare drog ja hem till Anna för Singstar och profilbildsjakt. Det var nämligen så att Martin björk skulle spela i Västerås på någon klubb. Ialf vi började med o göra kycklingpaj o sedan kom Sofie o Amanda. Så himla roligt att se sofie var sjukt längesedan! Sedan blev de Singstar för hela slanten, haha sjukt underbart.  Ja o sådär sedan drog vi ut till Poco loco bar. O ja kan säga att de inte va de roligaste stället ja varit på, alla var alldeles för små! haha Ialf blev dans o skoj och: Vi fick profilbilden;D Eller Anna fick den ialf och hon var nööööjd resten av kvällen haha.  Ja var duktig, inge fyllekäk för mig!! Nice. Sen va de bara hem till min man en stund innan de va dags och sova. 

Lördag:

Vaknade av att Sara ringde o sa att hon var påväg till stationen. Dags o vakna haha duschade, städade lite snabbt och diskade innan det var dags att åka o möta henne. När ja väl ska möta henne, jo vem är inte med då?! Jooooo Veronika :D haha blev så himla glad, hon hade sagt att hon inte skulle med! O sara sa att hon hade med sig en överaskning men ja kunde ju aldrig ha gissat att de va hon som va överraskningen :D Blev så himla glad!

Vi tog en snabb runda på stan, innan vi drog hem till mig. Så himla skönt o träffa dom, känns bara så himla bra.  Därefter blev de massa skratt, drinkar, vin och musik! O så klart som vanligt, inga kort... Men det får man väl leva med. Däreefter kom Amanda förbi o sedan tog vi taxi in till BMB. Riktigt rolig kväll hade vi! fy fan för att helgen tog slut så fort :( 

Söndag:

Vaknade upp och var väl mest chill, gjorde inget speciellt förutom att vara jätte sega och dampa lite på varandra.  Här kommer några underbara saker vi sagt under tiden, om ni förstår grattis , om ni både förstår och tycker de roligt, dubbel grattis då är du som oss! Om du inte gör nått av de: synd för dig.

- levande lik

-du är dum i huvudet

-mera pommes!

- varför flytta du på min kudde? Ja vill ha uppmärksamhet!

hahahah fy fan vad ja älskar er tjejer! Ni är bäst


Så såg min helg ut i stora drag, inge fyllekäk någon av dagarna, men några liter vin blev det väl endå. 

Ialf, resten av söndagen bestod bara i att städa o fixa. 

Idag däremot har ja varit i skolan, efters skolan så blev det en springrunda och gissa vad?! JA sprang för fan hela rundan idag inklusive backen :D Ja är så himla bra !

Till lunch blev det min räk och brokollipaj o till kvällsmat blev de minestrone soppa och knäckebröd till, har inga bilder tyvärr idag men men. Ja är bra ja. haha 

Plus att ja fick en katt idag, familjens flicka var allergisk och kunde inte ha kvar den så ja sa att ja kunde ta den, o nu har ja den. Hon är jätte söt. Verkligen haha riktigt gosig katt, Hon är 6 månader o heter Lady efter Lady gaga tydligen. Hon får ha kvar namnet även fast de kansske inte va de snyggaste men men de löser sig! 

Bilder på henne kommer så fort ja får några bra! 

Men det var nog allt för denna gång , så hörs vi!


 

I brist på andra bilder bjuder ja på denna , Jätte kaninen från Örebro och Engelbrekt. ;)


Bye Bye 

Ovido - Quiz & Flashcards