upinthestar

Alla inlägg den 23 mars 2012

Av Tilda - 23 mars 2012 17:52

Heeej alla ! 

Nu var de ett tag sen som vanligt haha. Så dålig på de där med uppdatering. 

Men det som har hänt var att i tisdags kväll kom min man hem till mig och nu ska han stanna kvar i Sverige och inte åka tillbaka vilket är himla sköööönt! Men han kom vid elva på kvällen så de blev ju inte så mycket mer än film o sådär. Därefter eller dagen efter så drog vi en sväng på stan o bara tog de lugnt. Helt sjukt underbart fint väder, man blir så himla happy! Han stannade till torsdag o sedan åkte han hem o ja satte mig o plugga inför tentorna på fredagen. Vilket kanske inte gick som man hoppats men Emelie kom förbi en stund ialf, för att plugga men de gick ju som de gick. O så blev det som det blev eftersom det inte blev som det skulle. 

Ialf IDAG har ja gjort en tenta för ja va tydligen inte anmäld till den andra , men fick göra läkemedlesberäkningen o tur de för de va den ja ville göra haha.  Resten av dagen har ja storstädat o pluggat och även hunnit med en springrunda vilket ja behövde eftersom ja inte sprungit på två dagar. O de gick bra, ja ärså duktig men de va varmt så in i. 


Åker hem imorgon, tidigt som satan o ja o emelie ska snart iväg o köpa kattbur så ja får hem katten. Så ska vi se hur de går med hunden o katten tsm haha ! Men men , nu ska ni få bild på kissemissen.


       


Söötnos 


Men ni får ha de så bra! 


Bye Bye 

Ovido - Quiz & Flashcards