upinthestar

Direktlänk till inlägg 23 mars 2012

Heeeeeeelg igen

Av Tilda - 23 mars 2012 17:52

Heeej alla ! 

Nu var de ett tag sen som vanligt haha. Så dålig på de där med uppdatering. 

Men det som har hänt var att i tisdags kväll kom min man hem till mig och nu ska han stanna kvar i Sverige och inte åka tillbaka vilket är himla sköööönt! Men han kom vid elva på kvällen så de blev ju inte så mycket mer än film o sådär. Därefter eller dagen efter så drog vi en sväng på stan o bara tog de lugnt. Helt sjukt underbart fint väder, man blir så himla happy! Han stannade till torsdag o sedan åkte han hem o ja satte mig o plugga inför tentorna på fredagen. Vilket kanske inte gick som man hoppats men Emelie kom förbi en stund ialf, för att plugga men de gick ju som de gick. O så blev det som det blev eftersom det inte blev som det skulle. 

Ialf IDAG har ja gjort en tenta för ja va tydligen inte anmäld till den andra , men fick göra läkemedlesberäkningen o tur de för de va den ja ville göra haha.  Resten av dagen har ja storstädat o pluggat och även hunnit med en springrunda vilket ja behövde eftersom ja inte sprungit på två dagar. O de gick bra, ja ärså duktig men de va varmt så in i. 


Åker hem imorgon, tidigt som satan o ja o emelie ska snart iväg o köpa kattbur så ja får hem katten. Så ska vi se hur de går med hunden o katten tsm haha ! Men men , nu ska ni få bild på kissemissen.


       


Söötnos 


Men ni får ha de så bra! 


Bye Bye 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tilda - 20 december 2013 14:33

  Sådär, där är lägenheten uppsagd och adressen ändrad. Som man längtat efter denna dag men ändå känns de lite sorgligt. Nu ska vi ta oss igenom julen sedan blir de att packa ihop allt och flytta till mamma!               ...

Av Tilda - 16 december 2013 18:31

 

Av Tilda - 5 december 2013 22:00

  Denna mannen! Så mycket respekt och en sån människa. Ryser när jag tänker på att han nu inte längre finns hos oss.  Må du vila i frid och att vi alla mäniskor försöker leva upp till hans standard.                       ...

Av Tilda - 2 december 2013 22:15

   

Av Tilda - 1 december 2013 22:15

     

Ovido - Quiz & Flashcards