upinthestar

Alla inlägg under september 2011

<3

Av Tilda - 26 september 2011 22:00

Av Tilda - 22 september 2011 19:45

Heeej alla ! 


Sådär ja nu är redovisningen gjord idag , Gick bra tyckte jag . Skönt o ha det gjort. Kändes som de bara va något som de lagt in bara för att varva med bara föreläsningar. Tur så var det inte alls så stor uppgift så det var helt okey.

Men Nu är det ialf hela helgen o nästa vecka fram till fredag som de blir tenta plugg, Men är faktist inte alls så himla nervös. Känns som ja greppat det mesta o att det inte är allför komplicerat. Så de känns bra är däremot mer nervös över omtentan i Anatomi delen. USCH säger ja bara , det är alldeles för mkt . Blir helt skadad. MEN tänk positivt. Kan andra klara det så kan ja med! 


Uj trött som stan när ja kom hem så vad tror ni inte ja gör , som vanligt neej ja ska bara vila lite men KAN ja inte fatta att de inte blir lite vila utan man vaknar upp några timmar senare o bara Hej världen och kommer inte kunna sova i natt. Haha samma sak varenda gång.  Man vet att man inte borde men gör det endå. Samma sak när man sitter uppe på kvällen när man vet att man ska upp tidigt.  Endå sitter man uppe haha . Aja livet är inte lätt.


Juste nu har ja fixat bilder på min så snygga man döda man.  RIP säger ja bara . Spartacus blir inte alls detsamma utan dig. 


     


Men man kan inte påstå att han är ful inte. Nej nej MUMS säger ja bara! Eller hur ?!

haha jaa ni . Idag händer nog inte så mycket mer men imorgon blire plugg hela dagen o därefter ska ja träffa Amanda o Anna för lite härligt fredags mys. Blir vin, lax o potatis o massa sinstar wiee spelande! Blir nog en trevlig kväll. Ser ja framemot. Men då måste ja varit duktig i plugget för att förtjäna denna kväll ;) Men de blir nog inga problem haha.


Sådär ja gott folk nu vet ja inte vad mer ja borde ta upp. Så vi hörs


Bye Bye

Av Tilda - 21 september 2011 23:15

Heeej alla galningar. 


Idag är ännu en bra dag , Plugg o bakning, Stod på schemat. Nice .

Imorgon blir de o redovisa våran gruppuppgift o sedan är det bara tack ohej  Matilda för att plugga inför tentan. O omtentan. Man ska veta att man lever.

Men så kan det vara ja deppar inte ihop för det för efter tentan blir de klassträff för o fira ! Helgen efter omtentan blire o åka till linköping så de bra att de posititvt som händer efter så man verkligen kan fira ordentligt o känna att man förtjänar det. haha uj 


Idag var en utav de bättre dagarna på Skype för de blev mååånga timmar . Det gillas! Mums säger ja bara. 

Juste ! Ja är inte registrerad för höstterminen :( tydligen haha ja kan inte anmäla mig eller någonting  så kan inte se hur nästa kurs ser ut haha . Dumt så in i men ja såg nu att ja fått mejl från han jag mejlade så vi får se vad han säger. Lite nervös ju .. Orkar inte om de ska krångla 

Det var nog ingen fara , ja är registrerad på programmet men han sa att ja kanske inte blivit registrerad till nästa kurs så de nog lugnt .

Jaja , Men hurrni dags o sova så man orkar med imorgon .


 

Dagen till ära för ni denna fixade bild av syster! bara för denna dag snart är slut men ja ialf. 

Godnatt!


Bye Bye

<3

Av Tilda - 20 september 2011 13:00

ÄNTLIGEN ! Som ja längtat tills denna låten kom på Youtube . Denna låten är favorit just nu.

Av Tilda - 19 september 2011 21:07

Heeeej !


Nu sitter ja här eller ligger ner , nyduschad nydiskat, sönderpluggad, med alldeles för varmt te o en chokladmuffins! Kan inte bli bättre för tillfället.  Idag har inte alls mycket hänt. Så de va inte så kul o berätta om . 

Laddar ner Greys anatomy just nu ska börja från säsong ett tänkte ja , har inte hunnit kollat klart Spartacus men de kommer. fan man hinner ju inte med och kolla film men ja laddar ner så får vi se när tillfället kommer. 



Jaha vad mer ska man säga då ? Ingenting haha  Så vi hörs




 



Bye Bye 

Av Tilda - 18 september 2011 15:58

Tjena tjena !

haha idag är en såndär seg sööndag. Kommer liksom inte igång med någonting . Men men de löser sig , Kollade ett avsnitt utav Spartacus! Åh fan att han har dött :( nu kommer serien inte alls bli lika bra om den ens kommer fortsätta , han gör ju hela serien. Måste säga att han är en av få skådespelare som jag tycker är riktigt jävla snygg. Så snygg att ja blir helt till mig varje gång ja ser honom. Pluspoäng där alltså. Tänkte lägga upp en bild men ja kan inte sprar bilder från google så ja vet inte vad som är fel. Sjukligt irriterande ialf . Får fråga om hjälp.. 


Sitter o tittar ut genom fönstret o inser att det verkligen är höst, Ni vet de blåser o ser sådär himla kallt ut om man skulle behöva gå ut. Träden börjar ändra färg oxå. Men måste säga att ja längtat till hösten så de både positivt o negativt. Tycker verkligen inte om när det är kallt. 

 

Titta på trädet ! De går fort alltså.


Jaa precis , måndag imorgon blir nog en bra vecka pengar på fredag, o lite sånt där ni vet. Ska bli najs , juste tror min lilla flugis har övergett mig för han har ja inte sett på länge..  Ja ja dom ska väl bli stora oxå o göra sig fria. Tycker bara de har gått lite fort.


Hahah orka va jag ibland , Aja men vi får höras !


Bye Bye 

Av Tilda - 17 september 2011 21:14

Heeejsan !


Idag sov ja , alltså en riktigt ordentlig sovmorgon. Underbart måste ja säga , gick upp vad halv ett någon gång där. Men fått en del gjort en då . Har städat ordentligt o möblerat om! 

Blev riktigt bra  så ja e nöjd

Några bilder:

     

Sådär ja , Ja ni behöver inte säga det ja ska gå ut med soppåsen! 


Varje gång man möblerar om känner man att nya tider väntar , Känns så himla skönt med lite nytt o se fram emot.

Man ska blicka framåt o inte bakåt för de som varit kan man inte göra något åt endå. Det är det som väntar man kan göra något åt. Oftast men ibland inte då får man ta det då. 


Men precis njuter av livet till max måste säga att denna helg var otroligt välbehövlig! Sjukt underbart.  Juste alla <3 inlägg är musik , sånt som är speciellt eller bara otroligt bra. Så ni vet liksom. 

Måste få skryta lite oxå är nog en bortskämd student . Har hur mkt god mat som helst hemma , tex. mormors egna lingonsylt  får massa ägg morötter kött mm. riktigt lyxigt ! Tack mamma mormor o morfar!<3 Det är guldvärt.

Här kommer lite bilder på maten som jag under veckan har ätit . Se o njut ! 

  Mormors fläskfilégryta o lingonsylt! Även mormor o morfars potatis MUUUMS


  Min egengjorda tacopaj. Mycket god faktist la till lite ananas i den blev riktigt gott. 


   Mammas kyckling o bacon gryta , mormors lingonsylt o potatisen från mormor o morfar såklart! 

Tack för ni finns (L)


Känner mig så lycklig på nått sätt. Känns som ja klarar allt , okey inte allt men mer på det mänskliga planet vet inte hur ja ska förklara med ord men ja går bara runt med världens största leende o trivs. 


Va en väldigt fin himmel idag oxå ni får en bild på den med. 


   Va riktigt fint med molnen sådär , vet inte om de ser lika speciellt ut på bilden men men. 

Juste igår lyxade jag till det ordentligt med en cider! haha lite ensam sådär men de va riktigt gott måste ja säga. 


Kaktus lime! Den bästa smaken


Så nu ska vi se , Nästa helg får vi se men de blir nog lugnt då. Förhoppningsvis kommer bror min med hans tjej o hälsar på. Den 8 okt blir det inflyttningsfest i linköööping det ser vi verkligen framemot ! Hälsa på Dessi o se Linkan ;)

Kan inte bli bättre , Ju närmare julen desto bättre!


Yeees pepole de va nog allt för idag skulle ja tro. På återseende !


Bye Bye 



Av Tilda - 16 september 2011 16:19

heeej alla ! 

Äntligen är den efterlängtade lugna helgen här! Ska bli skönt som fan. Förhoppningsvis kommer Sara hit på lördag o myser men vi får se ;

Skulle blogga igår ja gjorde en rubrik o allt men sen fastnade ja lite på skype så ja sket totalt i o blogga haha sorrryyyy pepole. 


jaa ni som sagt helg , idag var ja på lidl o handlade lite , så ikväll ska ja laga tacopaj , köttfärssås o om de räcker kommer ja göra lasagne med men vi får se. Sedan ska ja göra egen pizza ! mhhm de ni , kommer bli sjukt nice  hoppas ja ialf , ska väl komma igång här snart , behöver stäääda lite med :( 

Flugis mår bra ialf , men han är inte speciellt hjälpsam här hemma . Han kan ju diska ialf ?!  Han har inga regler alls , 


Så har ja beställt lite skor hem får vi se . Ska ja vara ärlig finns det absolut nästan ingenting som är intressant. Tråkigt men så är de kanske bra de oxå sparar man lite pengar haha ; 


     Hoppas på det bästa , Brukar inte ha problem med skor så ska inte behöva skicka tillbaka dom . men men vi får se .


Neej men om jag skulle ta tag i mig själv o göra nytta ! Vi höörs pepole


Bye Bye 

Ovido - Quiz & Flashcards