upinthestar

Alla inlägg under september 2011

<3

Av Tilda - 15 september 2011 20:30

<3

Av Tilda - 14 september 2011 19:15

Av Tilda - 13 september 2011 20:35

Heeej !

idag , blåser det som bara den! Helt sjukt känns nästan lite läskigt, Syster sa att de tydligen är orkanen som kom från USA som är här men inte lika allvarlig , Lugn nu lilla vind . 

Sitter här o njuter av te o glass o massa ljus! De så sjukt mysigt med ljus , plus har lite rökelse så de luktar sjukligt gott plus alla andar blir sneeeela .

Nej men de mysigt. 

Igår va de hjärt o lungräddning, Intressant men att de skulle va så jobbigt o göra bröstkompressioner trodde ja aldrig , Handen är helt svullen idag haha . Tyvärr räddade ja inte min docka ?! Känns ju lovande när man går den utbildning man gör. Men neej de va faktist inte mitt fel , när man gör kompressionerna ska dockan klicka men min gjorde det i början sen slutade den vet inte om ja tog i alldeles för mkt .. 

Ja det var kul ialf , 

Kom o gjorde vad ja nu gjorde , dog en stund så sjukt himla trött. 

Idag va en helt okey bra dag , Speciell bakteriologi. hela dagen trött i huvudet men intressant så de blir nog bra. 

Men GUUUD denna låt ja lyssnar på nu sög verkligen så himla tjatig byt tack . Enriqie englesias eller fan de stavar , Får inga guldpoäng hos mig med denna låt. 

Aja Ledig dag imorgon , Ska handla då , hämta cykeln o förhoppningsvis ut o gå med Anna . Vi ska leta reda på Rocklunda spåret. Mitt spår utanför mig funkar men det är bara en runda plus att den är så himla kort blir typ snurrig när man kommer in på fjärde varvet.. Så de ska bli roligt o se dels om vi hittar det o dels att få se lite nytt. 

Hoppas vädret håller i sig , Blåsa kan det göra men spöregn vill ja inte ha.


Juste ja har en ny kompis, En fluga som bor här. Han är lite mysig men ibland vill jag bara slå ihjäl han , Han är med mig varje morgon när ja äter frukost o på kvällen kommer han igen. Kanske inte Sveriges roligaste sällskap men de får duga. Han är snäll o ja har döpt han till Flugis. Påhittigt jo tack ja vet.


men snyggingar ! Ni får ha det så himla bra så hörs vi . Slänger nog upp en bild oxå


 


Sådär ja 

Men Flugis du kan ju inte sätta dig mitt på skärmen. Flytta på dig nu .


Bye Bye 

Av Tilda - 12 september 2011 17:14

Heeej alla snyggingar .


Idag är det Måndag för er som har missat det, vilket betyder att det är en ny vecka o sen är de snart helg. . Ialf denna helg som kommer ska ja inte göra någonting alls ! Ska vara hemma o bara äta gott o vara med mig själv , Så ser de ut nu o är planen men man vet aldrig . 


Helgen levererade ialf SARA är hemma !! Så himla sköööönt o ha henne hemma . Känns himla sköönt ! Men typiskt att när en efterlängtad kommer hem åker en annan , Att man alltid ska behöva vänta , denna eviga väntan livets väntan. 


haha inte va bitter.. Positiv!

True story

haha shiiit pepole  är slut i huvudet. Så sjukt trött. Men ska snart laga lite mat o sen matlåda o sedan duscha o sedan tända ljus o dricka te o sen bara dö , Nu vet ni precis . Inget intressant men kan inte sluta.. fingrarna lever sitt eget liv. Sådär ja nu är allt under kontroll.

Hej o hå . 


Ingen bild får ni idag för de orkar ja inte, Men vi hörs , Puss


Bye Bye 

<3

Av Tilda - 11 september 2011 20:45

<3

Av Tilda - 10 september 2011 21:15

<3

Av Tilda - 9 september 2011 11:34

Heeej alla ! 

Ta o titta in denna text , o sen kan ni börja fundera lite.





Av Tilda - 8 september 2011 18:58

Heeeej alla 

Nu har ja tagit helg ! Kan säga att ja behöver det , har varit riktigt duktig hela veckan . haha Plugget är på topp! Men som sagt imorgon är det dags , Blir utgång i Västerås sen blir det till Örebro på lördag ! Ska bli så in i roligt. 


Ialf är sjukt trött ! Nyss gjort mat o ja fick en matlåda oxå ! Nöjd haha Ja vill bara sova en stund men då kommer ja inte kunna sova inatt, O vill inte sova bort hela dagen imorgon . Skulle behöva gå ner o kolla om det finns tvättid men ja kör en lat variant på det o hoppas på det bästa att det finns imorgon haha 


Har tagit lite väder bilder under veckan som ja ska lägga upp ! Har varit väldigt blandat väder måste ja säga haha Men för det mesta har det varit fint o när det har regnat har ja endå inte behövt gå ut så ja är nöjd.

Ja är nog väldigt himla nöjd med livet för tillfället. Ja det måste ja säga , livet leker o ja flyter inte bara med utan ja är mitt i det hela.

haha uj det ringde på dörren o ja trodde ja skulle dö ! Det ringer aldrig på min dörr så när det väl gör det vet ja inte om ja ska öppna eller inte haha men ja gjorde det ialf o det var ingenfara , bara från hyresgästföreningen !

Ingen fara . . 

Men men nu ska ni få lite bilder så får vi höras vidare ! 



 


 


 


 


 


 


   Trivs så otroligt bra här !


Bye Bye 

Ovido - Quiz & Flashcards